EL FUTUR

El nostre Senyor Jesucrist va venir a aquest món com a Salvador i tornará a venir com a Jutge.

Estàs preparat ?.

Vols saber com preparar-te?.

La Bíblia és l'única font d'informació fiable sobre coses espirituals i sobre el futur.
L' Escriptura afirma que:

1. La teva ànima -o esperit- ha de viure per sempre. No s'extingeix. "I la pols torna a la terra com era, i l'esperit tornarà a Déu, que el va donar." (Eclesiastès 12:7).

2. Només hi ha dos llocs en l'eternitat. “I aquests aniràn al càstig etern, i els justos a la vida eterna." (Mateu 25:46).

3. Tu ets l'únic responsable d'escollir mentre ets en aquesta terra. "Us he posat davant vostre la vida i la mort... Elegiu, doncs, la vida..." (Deuteronomi 30:19).

4. Jesucrist és l'únic camí per anar a Déu. “Jo sóc el camí i la veritat i la vida: ningú no ve al Pare, sinó per Mi." (Joan 14:6).

5. La salvació és per gràcia, de franc. “Per gràcia esteu salvats, per mitjà de la fe, i això no ve de vosaltres, és el do de Déu. No ve de les obres, a fi que ningú no se'n gloriï.” (Efesis 2:8-9).

Què hem de fer per ser salvats ?.
L'Escriptura diu:

1. Som pecadors i cal que ens penedim. “Perquè tots han pecat i no aconsegueixen la glòria de Déu.” (Romans 3:23). “Si no us penediu, tots us perdreu igualment” (Lluc 13:3).

2. Estàs perdut i has de creure en Jesucrist com el teu Salvador personal. “Creu en el Senyor Jesucrist i seràs salvat.” (Fets 16:31).

3. Des d'aquest mateix moment pots tenir la certesa de la teva salvació. “El qui creu en el Fill té vida eterna.” (Joan 3:36).

Prepara't ARA mateix perquè no hagis de témer el judici. “Heus aquí, és ara el temps favorable. "Heus aquí, ara és el dia de la salvació.” (2 Corintis 6:2).